برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/10/17 - 12:20
  • - تعداد بازدید: 62
  • - تعداد بازدیدکننده: 60
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دفاع از پروپوزال

دفاع از پروپوزال خانم آرزو موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی خانم دکتر سوانا دانغیان با عنوان Fermented Foods, Sarcopenia, Osteoporosis, and Osteosarcopenia: A Narrative Review"

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم آرزو موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی سرکار خانم دکتر سوانا دانغیان با عنوان : " Fermented Foods, Sarcopenia, Osteoporosis, and Osteosarcopenia: A Narrative Review" روز شنبه 23 دی 1402 ساعت 11 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد

 

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی پروپوزال خانم آرزو موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه به راهنمایی جناب خانم دکتر سوانا دانغیان با عنوان :

" Fermented Foods, Sarcopenia, Osteoporosis, and Osteosarcopenia: A Narrative Review". روز شنبه 23 دی 1402 ساعت 11 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد. مطمئنیم که حضور عزیزان منجر به ارتقا سطح علمی طرح حاضر خواهد شد. در صورت عدم حضور، ارسال کامنتهای عزیزان موجب امتنان خواهد بود.

https://fbsrc.umsu.ac.ir/

مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 1166
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب