برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/11/11 - 11:50
  • - تعداد بازدید: 244
  • - تعداد بازدیدکننده: 241
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دفاع از پروپوزال

دفاع از طرح تحقیقاتی دکتر محمد یوسفی و دکتر شکوه اسمعیل بگی کرمانی با عنوان " بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه پیچک صحرایی "

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی طرح تحقیقاتی دکتر محمد یوسفی و دکتر شکوه اسمعیل بگی کرمانی با عنوان " بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه پیچک صحرایی "

جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی طرح تحقیقاتی  دکتر محمد یوسفی و دکتر شکوه اسمعیل بگی کرمانی با عنوان: "  بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه  پیچک صحرایی روز سه شنبه 17 بهمن 1402 ساعت  10 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 2075
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب