برنامه ها و فعالیت های مرکز
1- برگزاری کارگاه ها و سمینارها برای بهبود کیفیت تحقیقات مثل کارگاه های روش تحقیق، پروپوزال نویسی و مقاله نویسی
2- تشویق هیات علمی دانشگاه برای اجرا یا همکاری در طرح های تحقیقاتی مرتبط با ایمنی غذا و آشامیدنی ها
3- حمایت از محققان جوانی که تمایل به تحقیق در زمینه ی ایمنی غذا و آشامیدنی ها دارند
4- آموزش عمومی، برگزاری سخنرانی ها و همکاری با رسانه ها
5- تربیت دانشجویان دکترای تخصصی پژوهش محور
6- حمایت از پایان نامه های دانشجویی
7- تدوین اولویت های پژوهشی در زمینه ی ایمنی غذا و آشامیدنی در استان آذربایجان غربی
8- طراحی و نشر مجلات تخصصی
9- آگاه نمودن جامعه از آخرین یافته های علمی
10- اجرای طرح های تحقیقاتی طبق اولویت های مرکز
11- ایده پردازی و اجرای طرح های تحقیقاتی در تولید غذا و نوشیدنی های سالم
12- تحقیق در ایمنی افزودنی ها و مکمل هالی غذایی
13- ایده پردازی در مورد شیوه های کاهش سموم طبیعی در غذا
14- برگزاری کارگاه برای بهبود کیفیت غذا و آشامیدنی ها
15- تحقیق در مورد تقلبات غذایی
16- تحقیق و برگزاری کارگاه درخصوص مدیریت آلوده کننده های شیمیایی، بقایای دارویی، هورمون های حیوانی و فلزات سنگین در غذا
17- تحقیقات نانوتکنولوژی در مورد غذا و آشامیدنی ها