کارگاه تغذیه در دوران سالمندی و اصول تغذیه سالمندان در مراکز شبانه روزی در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار گردید.
غرفه اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در نمایشگاه تجهیزات پزشکی، بیمارستانی و دندانپزشکی ۲ الی ۵ مهرماه ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه های دایمی پارک جنگلی ارومیه با هدف معرفی دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه برپا شد.
سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو به دومین کنگره بین المللی Health and Life در کشور ترکیه دعوت به سخنرانی شده اند.
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو با عنوان: بررسی ارتباط بین سطح هورمونTSH زنان باردار با پیامد های بارداری در استان آذربایجان غربی
گرامیداشت روز کارمند در معاونت غذا و دارو
جلسه دفاع از دو پروپوزال دانشجویی جناب آقای دکتر سعید قوام زاده در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار گردید.
سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو مجری طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی ارتباط بین امنیت غذایی با کیفیت زندگی در زنان ساکن حاشیه شهرارومیه" در نشست خبری مردادماه به تشریح این طرح پرداختند