طرح اثر گذار سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو با عنوان ارزیابی نحوه اجرای برنامه ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان دختر از طریق آموزش تغذیه و آهن یاری هفتگی وزارت بهداشت، در سطح مدارس دخترانه مقطع متوسطه استان آذربایجان غربی
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی جناب آقای دکتر محمد یوسفی و جناب آقای دکتر یعقوب پاژنگ با عنوان: بررسی اثرات ضد سرطانی عصاره پونه کوهی ریزپوشانی شده در نانولیپوزوم به عنوان یک سیستم حامل بر روی رده سلولی سرطان پستان MCF-7
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی جناب آقای دکتر عادل قرآنی اعظم و سرکار خانم دکتر سمانه سپاهی با عنوان: بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیسیتی پپتید سنتزی Cyan-M1 بر رده سلول های سرطان انسان mcf-7 و HUH-7
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی پروپوزال خانم سمانه قلیزاده با عنوان "بررسی تاثیر رژیم DASH با شاخص های گلیسمی پایین بر شاخص های لیپیدی، قندی، التهابی، هورمونی و آنتروپومتریک در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک: کارآزمایی بالینی تصادفی" به راهنمایی مهندس مجید منافی
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی پروپوزال آقای حسین حسینی با عنوان "مقایسه سطوح سرمی ویتامین های B12 و D و روی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ با و بدون رتینوپاتی دیابتی : مطالعه مورد-شاهدی" به راهنمایی دکتر رسول زرین
دفاع از پروپوزال کارشناسی ارشد خانم سمیه گلی زاده با عنوان "بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب مادران باردار با پیامد یرقان نوزادی"
جلسه دفاع از پروپوزال کارشناسی ارشد خانم فاطمه زارع نژاد به راهنمایی دکتر سعید قوام زاده با عنوان "بررسی وضعیت تغذیه ای، دریافت غذایی و سطح سرمی برخی ریز مغذیها و درشت مغذیها در کودکان مبتلا به اپی لپسی در مقایسه با جامعه سالم"