اولویت های پژوهشی مرکز براساس اهمیت
1- پیشگیری از سوء تغذیه و تامین ریز مغذی های موثر بر سلامت آحاد مردم
2- بررسی وضعیت سلامت کودکان، نوجوانان، جوانان و سالمندان
3- بررسی ارتباط الگوهای غذایی با بیماری های واگیردار و غیرواگیردار
4- غنی سازی مواد غذایی و نقش آن در سلامت جامعه
5- ارزیابی آلاینده های موادغذایی و آشامیدنی (شامل فلزات سنگین و سموم)
6- بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی موادغذایی
7- بررسی اثرات بیولوژیک و فارماکولوژیک گیاهان دارویی
8- تغذیه سالم و بهداشتی و ارائه الگوی مناسب در سطح خانوار و مدارس
9- تغذیه مناسب باتوجه به فرهنگ بومی استان
10- آنالیزهای میکروبیولوژی موادغذایی و گیاهان دارویی