برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

 

اولویت های پژوهشی مرکز براساس اهمیت

1- پیشگیری از سوء تغذیه و تامین ریز مغذی های موثر بر سلامت آحاد مردم

2- بررسی وضعیت سلامت کودکان، نوجوانان، جوانان و سالمندان

3- بررسی ارتباط الگوهای غذایی با بیماری های واگیردار و غیرواگیردار

4- غنی سازی مواد غذایی و نقش آن در سلامت جامعه

5- ارزیابی آلاینده های موادغذایی و آشامیدنی (شامل فلزات سنگین و سموم)

6- بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی موادغذایی

7- بررسی اثرات بیولوژیک و فارماکولوژیک گیاهان دارویی

8- تغذیه سالم و بهداشتی و ارائه الگوی مناسب در سطح خانوار و مدارس

9- تغذیه مناسب باتوجه به فرهنگ بومی استان

10- آنالیزهای میکروبیولوژی موادغذایی و گیاهان دارویی

تنظیمات قالب