- - ارزیابی میزان باقیمانده برخی از سموم دفع آفات نباتی، فلزات سنگین کادمیم، سرب و نیترات در محصولات سیب زرد و انگور سفید باغات استان آذربایجان غربی در سال 98
- - بررسی تاثیر رژیم ایزوکالریک با دو محدودیت زمانی بر شاخصهای گلیسمی، لیپیدی، اشتها و کیفیت خواب زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک
- - شناسایی و تعیین انواع رنگ های خوراکی مورد استفاده در مواد غذایی سنتی عرضه شده در شهر ارومیه،
- - بررسی ارتباط سطوح سرمی و دریافت غذایی منیزیم، روی و کروم باسنجه های گلایسمی و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
- - بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی غالب و شاخص التهابی رژیم غذائی (DII) و استئوسارکوپنی در مطالعه ی چند مرکزی استئوپروز ایرانیان (آیموس(
- - مقایسه تاثیر مکمل یاری همزمان ویتامین D3 و لاکتوباسیلوس ها با مکمل یاری ویتامین D3 بر میزان سطح سرمی 25(OH) D در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک
- - بررسی اثر مصرف لبنیات با شدت علائم سندروم پیش از قاعدگی در فاز لوتئال در دانشجویان علوم پزشکی شهر ارومیه
بررسی مورد-شاهدی دریافتهای غذایی و سطوح سرمی روی، منیزیوم، مس و ویتامین D در بیماران سرطان کلورکتال و معده
- - بررسی اثرات هورمتین دوزهای مختلف کورکومین بر پاسخ های بیوشیمیایی و عملکردی عضلات در رتهای نر نژاد ویستارمبتلا به پره سارکوپنی و سارکوپنی
- - بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب و دریافت کالری و درشت مغذیها با بروز بیماری آندومتریوز در خانم های 20-45 ساله مراجعه کننده به بیمارستان زنان مهزاد شهرارومیه
- - بررسی اثر جایگزین نمودن روغن حیوانی (روغن زرد) با روغن کلزا بر استئاتوز و آنزیمهای کبدی، پروفایل لیپیدی، مقاومت انسولینی و شاخص های تن سنجی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
- - بررسی مقایسه ای وضعیت تغذیه ای روی، مس، منیزیم و و یتامین D در بیماران مالتیپل اسکلروزیس عود کننده-فروکش کننده و افراد سالم مصوب
- - بررسی ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی با سطح سرمی پروتئین واکنشی بستری و سرپایی مبتلا به کووید 19
- - بررسی اثر الگو ی وعده غذایی بر فیبروز، استئاتوز و آنزیم های کبدی ، پروفایل لیپیدی و شاخص های تن سنجی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
- - ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه کوتاه بسامد مصرف خوراک((SH-FFQ) در شهرارومیه
- - بررسی وضعیت تغذیه ای عناصر روی، مس و منیزیوم در بیماران فیبروز سیستیک و ارتباط آن ها با شاخص های رشد کودکان
- - بررسی اثر جایگزینی روغن حیوانی با روغن کانولا بر اجزای سندرم متابولیک، شاخص کبد چرب و مقاومت انسولینی در بیماران سندرم متابولیک
- - بررسی اثربخشی ترکیب پلی فنول استخراج شده از انگور قرمزو کروسین (ماده موثره زعفران) بر رده های سلولی سرطان کولون انسان ht29 و hct116
- - اجرای طرح HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی) به جهت ایمن سازی سامانه تهیه تغذیهی انترال بیمارستان امام خمینی، ارومیه، ایران
- - بررسی اثر مکمل¬یاری همزمان با ویتامین های B12، اسید فولیک و ویتامین E در بهبود علائم بالینی و شاخصهای التهابی سرم خون در بیماران مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس
- - بررسی ارتباط وضعیت تغذیه ای روی، مس، آهن، اسیدفولیک، ویتامین B12 و ویتامین D با آستانه چشایی برای حس شوری و شیرینی دانشجویان و کارکنان سالم در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
- - بررسی اثر مشاوره تغذیه مبتنی بر شمارش کربوهیدرات و نمایه گلیسمیک بر شاخص های کنترل گلیسمی، لیپیدی، تن سنجی و فشار خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری
- - تاثیر رژیم غنی از غلات کامل و حبوبات بر رفتار خوردن هدونیک، سطوح سروتونین سرم، سطوح لپتین، پروفایل لیپیدی، پروفایل قندی و hs-CRP در زنان اضافه وزن و چاق دچار رفتار خوردن هدونیک : کارآزمایی بالینی تصادفی
- - بررسی اثر گیاهان دارویی بر شاخص های التهاب و شدت درد در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید: یک مطالعه مروری نظام مند
- - مقایسه الگو، کیفیت و امنیت غذایی در بین کودکان مبتلا به اوتیسم و کودکان سالم شهرستان ارومیه
- - بررسی تاثیر روش پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی شیر گاو
- - بهینه سازی تیمار پلاسمای سرد بر مبنای ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و مورفولوژی زردآلوی خشک
- - بررسی اپیدمیولوژیک شیوع بیماری تب مالت با مصرف محصولات لبنی سنتی عرضه شده در جامعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
- - بررسی ارتباط الگوهای غذایی غالب با شدت علائم، میزان التهاب، تغییرات پلاک های فعال و سطوح استرس اکسیداتیو در بیماران ام اس