لیست کتب تالیفی و ترجمه شده مرکز تحقیقات سلامت موادغذایی و آشامیدنی
عنوان کتاب: پیشرفت های فعلی برای توسعه غذاهای کاربردی تعدیل کننده التهاب و استرس اکسیداتیو
تالیف: جناب آقای دکتر محمد علیزاده و سرکار خانم دکتر سوانا دانغیان
عنوان کتاب: اپیدمیولوژی امنیت غذایی و سوء تغذیه در استان آذربایجان غربی
تالیف: سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو
عنوان کتاب: ساختار و موتیف های RNA و نقش آن ها در تنظیم بیان ژن
تالیف: سرکار خانم دکتر سمانه سپاهی و جناب آقای دکتر عادل قرآنی اعظم
عنوان کتاب: Antidepressant and antianxiety properties of saffron
تالیف: سرکار خانم دکتر سمانه سپاهی و جناب آقای دکتر عادل قرآنی اعظم
عنوان کتاب: Nanoenacapsulation of food ingredients by dendrimers
تالیف: جناب آقای دکتر محمد یوسفی