برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

لیست کتب تالیفی و ترجمه شده مرکز تحقیقات سلامت موادغذایی و آشامیدنی

 

 

 

 

عنوان کتاب: پیشرفت های فعلی برای توسعه غذاهای کاربردی تعدیل کننده التهاب و استرس اکسیداتیو

تالیف: جناب آقای دکتر محمد علیزاده و سرکار خانم دکتر سوانا دانغیان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                               

عنوان کتاب: اپیدمیولوژی امنیت غذایی و سوء تغذیه در استان آذربایجان غربی

تالیف: سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

عنوان کتاب: ساختار و موتیف های RNA و نقش آن ها در تنظیم بیان ژن

تالیف: سرکار خانم دکتر سمانه سپاهی و جناب آقای دکتر عادل قرآنی اعظم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

عنوان کتاب: Antidepressant and antianxiety properties of saffron

تالیف: سرکار خانم دکتر سمانه سپاهی و جناب آقای دکتر عادل قرآنی اعظم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

عنوان کتاب:  Nanoenacapsulation of food ingredients by dendrimers

تالیف: جناب آقای دکتر محمد یوسفی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

تنظیمات قالب