برنامه ها و فعالیت ها
-برگزاری کارگاه ها و سمینارها برای بهبود کیفیت تحقیقات مثل کارگاههای روش تحقیق، پروپوزال نویسی و مقاله نویسی
- تشویق هیات علمی دانشگاه برای اجرا یا همکاری در طرح های تحقیقاتی مرتبط با ایمنی غذا و آشامیدنی ها
- حمایت از محققان جوانی که تمایل به تحقیق در زمینه ی ایمنی غذاها و آشامیدنیها دارند
-آموزش عمومی، برگزاری سخنرانی ها و همکاری با رسانه ها
- تربیت دانشجویان دکتری تخصصی پژوهش محور
- حمایت از پایان نامه های دانشجویان
- تدوین اولویت های پژوهشی در زمینه ی ایمنی غذاها و آشامیدنی ها در استان آذربایجان غربی
- طراحی و نشر مجلات تخصصی
-آگاه نمودن جامعه از آخرین یافته های علمی
- اجرای طرح های تحقیقاتی
-ایده پردازی و اجرای آنها در تولید غذاها و نوشیدنیهای سالم
- تحقیق در ایمنی افزودنی ها و مکمل هالی غذایی
- ایده پردازی در مورد شیوه های کاهش سموم طبیعی در غذاها
- برگزاری کارگاه برای بهبود کیفیت غذاها و آشامیدنی ها
- تحقیق در مورد تقلبات غذایی
- تحقیق و برگزاری کارگاه در مدیریت آلوده کننده های شیمیایی، بقایای دارویی، هورمونهای حیوانی و فلزات سنگین در غذاها
- تحقیقات نانوتکنولوژی در مورد غذاها و آشامیدنیها