مصاحبه جناب آقای دکتر عادل قرآنی اعظم با مجله Advances in Neuron Sciences
جلسه دفاع از پروپوزال فناورانه جناب آقای دکتر محمد علیزاده با عنوان: تهیه مکمل غذایی پرکالری- پر پروتئین قبل از عمل برای بیماران کیس جراحی سرطان در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار گردید
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو با عنوان: بررسی ارتباط ایندکس رژیم غذایی مایند ( Mediterranean–DASH Intervention for Neurodegenerative Delay؛ مداخله رژیم مدیترانهای–DASH برای تأخیر در اختلالات نورودژنراتیو) با خطر اوتیسم در کودکان: یک مطالعه مورد–شاهدی در کودکان اوتیسمی ۳ تا 11 سال در ایران
کارگاه یک روزه سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو
کارگاه تغذیه در دوران سالمندی و اصول تغذیه سالمندان در مراکز شبانه روزی در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار گردید.
غرفه اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در نمایشگاه تجهیزات پزشکی، بیمارستانی و دندانپزشکی ۲ الی ۵ مهرماه ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه های دایمی پارک جنگلی ارومیه با هدف معرفی دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه برپا شد.