کارگاه سرکار خانم دکتر نوری
کارگاه تغذیه در دوران سالمندی و اصول تغذیه سالمندان در مراکز شبانه روزی
کارگاه تغذیه در دوران سالمندی و اصول تغذیه سالمندان در مراکز شبانه روزی در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار گردید.
نمایشگاه پارک جنگلی
غرفه اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در نمایشگاه تجهیزات پزشکی، بیمارستانی و دندانپزشکی
غرفه اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در نمایشگاه تجهیزات پزشکی، بیمارستانی و دندانپزشکی ۲ الی ۵ مهرماه ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه های دایمی پارک جنگلی ارومیه با هدف معرفی دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه برپا شد.
کنگره ترکیه
سخنرانی در کنگره ترکیه
سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو به دومین کنگره بین المللی Health and Life در کشور ترکیه دعوت به سخنرانی شده اند.
دفاع از طرح تحقیقاتی دکتر نوری
دفاع از پروپوزال تحقیقاتی سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو با عنوان: بررسی ارتباط بین سطح هورمونTSH زنان باردار با پیامد های بارداری در استان آذربایجان غربی
روز کارمند
گرامیداشت روز کارمند در معاونت غذا و دارو
دفاع از طرح تحقیقاتی دانشجویی
دفاع از دو پروپوزال دانشجویی جناب آقای دکتر سعید قوام زاده
جلسه دفاع از دو پروپوزال دانشجویی جناب آقای دکتر سعید قوام زاده در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار گردید.
نشست خبری
نشست خبری طرح تحقیقاتی سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو درخصوص بررسی ارتباط بین امنیت غذایی با کیفیت زندگی در زنان ساکن حاشیه شهر ارومیه
سرکار خانم دکتر سکینه نوری سعیدلو مجری طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی ارتباط بین امنیت غذایی با کیفیت زندگی در زنان ساکن حاشیه شهرارومیه" در نشست خبری مردادماه به تشریح این طرح پرداختند
دفاع از طرح تحقیقاتی فناورانه
دفاع از پروپوزال فناورانه سرکار خانم دکتر سمانه سپاهی
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی سرکار خانم دکتر سمانه سپاهی با عنوان: استخراج منتول از گیاه نعناع فلفلی کاشت شده در شهر ارومیه در مرکز تحقیقات بررسی گردید.
دفاع از پروپوزال دانشجویی
دفاع از پروپوزال دانشجویی جناب آقای دکتر هادی عبداله زاد
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی جناب آقای دکتر هادی عبداله زاد با عنوان: بررسی نوع، مقدار و عوامل مؤثر بر انتخاب روغنهای خوراکی و ارتباط مصرف آنها با MDA(مالوندیآلدئید) و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به بیماری ایسکمیک قلبی مراجعهکننده به مرکز آموزشی درمانی سیدالشهدا شهر ارومیه در سال 1404: یک مطالعه مقطعی
جلسه دفاع از پروپوزال دانشجویی
دفاع از پروپوزال دانشجوی جناب آقای دکتر محمد علیزاده
جلسه دفاع از طرح تحقیقاتی جناب آقای دکتر محمد علیزاده با عنوان: بررسی اثر جایگزین نمودن قند و شکر معمولی با استویا بر شاخص ساده فعالیت بالینی کولیت، کالپروتکتین مدفوعی، پروتئین واکنشگر C ، پروفایل لیپیدی و مقاومت انسولینی در بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو