دفاع از پروپوزال عنوان: بررسی اثر مشاوره تغذیه مبتنی بر شمارش کربوهیدرات و نمایه گلیسمیک بر شاخص های کنترل گلیسمی، لیپیدی، تن سنجی و فشار خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری دفاع از پروپوزال پایان نامه ارشد علوم تغذیه خانم فاطمه پیرمداح به راهنمایی دکتر محمد علیزاده استاد گروه علوم تغذیه و مشاوره دکتر سکینه نوری دانشیار مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی | |
١٦:٤٤ - 1402/02/29 | متن کامل >> |
![]() |
![]() |
![]() |
دفاع از پروپوزال عنوان: بررسی ارتباط وضعیت تغذیه ای روی، مس، آهن، اسیدفولیک، ویتامین B12 و ویتامین D با آستانه چشایی برای حس شوری و شیرینی دانشجویان و کارکنان سالم در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دفاع از پروپوزال دکتر قوام زاده | |
١٣:١٧ - 1402/01/23 | متن کامل >> |
![]() |
![]() |
![]() |
دفاع از پروپوزال عنوان: بررسی اثر مکمل¬یاری همزمان با ویتامین¬های B12، اسید فولیک و ویتامین E در بهبود علائم بالینی و شاخص¬های التهابی سرم خون در بیماران مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس دفاع از پروپوزال دکتر دانغیان | |
٢١:٠٧ - 1401/12/05 | متن کامل >> |
![]() |
![]() |
![]() |
دفاع از پروپوزال عنوان: اجرای طرح HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی) به جهت ایمن سازی سامانه تهیه تغذیهی انترال بیمارستان امام خمینی، ارومیه، ایران دفاع از پروپوزال طرح تحقیقاتی دکتر محمد یوسفی و دکتر مرتضی باقری | |
١٢:٣٣ - 1401/11/18 | متن کامل >> |
![]() |
![]() |
![]() |
دفاع از پروپوزال عنوان: بررسی اثر شیره انگور تغلیظ شده در بهبود علائم اختلالات گوارشی، هورمون پاراتیروئید و سطح ویتامین د سرمی در بیماران مبتلا به عدم تحمل لاکتوز دفاع از پروپوزال طرح تحقیقاتی دکتر دانغیان و دکتر سکویی | |
٢٢:٠٢ - 1401/10/30 | متن کامل >> |
![]() |
![]() |
![]() |
دفاع از پروپوزال عنوان: بررسی اثربخشی ترکیبی پلی فنول استخراج شده از انگور قرمز و کروسین (ماده موثره زعفران) بر رده های سلولی سرطان کولون انسان (hct116 و ht29) دفاع از پروپوزال طرح تحقیقاتی دکتر سپاهی، دکتر سکویی، دکتر قرآنی و دکتر جعفری | |
١٢:١٢ - 1401/08/23 | متن کامل >> |
1- معرفی
مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه:
استان آذربایجان غربی از نظر جغرافیایی در همسایگی با سه کشور ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان (نخجوان) قرار گرفته است. همچنین با توجه به قرار گرفتن کشور جمهوری اسلامی ایران در نقطه استراتژیک خاورمیانه و همسایگی با تعداد کثیری از کشورهای اسلامی از یکطرف و قرابت فرهنگی و اجتماعی و رشد و تعالی بی نظیر علوم مختلف در کشور جذابیت دانشگاههای ایران را برای مقصد بسیاری از دانشجویان مسلمان دیگر کشورها دو چندان نموده است. بلحاظ توسعه روزافزون صنایع کشاورزی و برخورداری از پتانسیل بلقوه و هیت علمی مجرب در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی، بعنوان یکی از پیشگامان تحقیقات و پژوهش در زمینه غذا و علوم تغذیه با دورنمای ارتقاء سلامت جامعه و تربیت دانشجویان محقق علوم تغذیه و سلامت مواد غذایی از سال 1387 رسما فعالیت خود را آغاز نموده است.
2. کادر علمی مرکز
مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با استفاده از اعضا هیئت علمی تمام وقت و نیمه وقت با تشکیل شورای پژوهشی مرکز متشکل از اساتید زبده و صاحب نام در رشته های مختلف علوم پایه و بالینی پزشکی از جمله علوم تغذیه، بیوشیمی بالینی، پزشکی اجتماعی، میکروب شناسی پزشکی، سم شناسی، بهداشت مواد غذایی و فارماکولوژی ، آمار، اپیدمیولوژی و ... هدایت و راهنمایی و تصویب با حمایتهای مادی و نظریه های کارشناسی پروژه های تحقیقاتی در زمینه های علوم تغذیه با گرایشهای مختلف از جمله تغذیه جامعه نگر، رژیم درمانی و علوم صنایع غذایی را تا کنون بر عهده داشته است.
E.Journal (مجلات الکترونیک) | |||
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
E.Books, Atlases & CME (کتب الکترونیک) | |||
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
Evidence Based Medicine (منابع پزشکی مبتنی بر شواهد) | |||
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
Multimedias (فیلم ها و منابع چند رسانه ای) | |||
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
Free Medical Resources(منابع الکترونیک رایگان) | |||
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |
راهنمای استفاده | ![]() |