English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: دوشنبه ٢٠ آذر ١٤٠٢


  چاپ        ارسال به دوست

دفاع از پروپوزال

عنوان: بررسی تاثیر روش پلاسمای سرد بر ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی شیر گاو

جلسه ی شورای پژوهشی مرکزتحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی این طرح روز شنبه 4 شهریور ساعت 11 صبح در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد. مطمئنیم که حضور عزیزان منجر به ارتقا سطح علمی طرح حاضر خواهد شد. در صورت عدم حضور ارسال کامنتهای عزیزان موجب امتنان خواهد بود.


١٣:٣٧ - 1402/05/31    /    شماره : ٥٥٦٦٤    /    تعداد نمایش : ٤٨



خروج