ماموریت ها 1- آموزش جامعه پزشکی و توانمند سازی گروه های علمی به خصوص محققین و کارشناسان مرکز 2- طراحی و اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی 3- افزایش همکاری در طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی بین بخشی و درون بخشی 4- افزایش همکاری در طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک در سطح استانی، ملی، منطقه ای و بین المللی 5- بکارگیری نتایج پژوهش ها در راستای ارتقاء کیفیت خدمات برای سلامت جامعه 6- اطلاع رسانی دستاوردهای علمی مناسب در جهت سلامت جامعه 7- افزایش دانش بهداشت غذایی جامعه 8- تربیت نیروی متخصص و پژوهشگر در فیلدهای مختلف علوم تغذیه 9- تشویق و ترغیب محققین علوم تغذیه و تسهیل پروژه های تحقیقاتی آنان 10- ارائه نتایج پژوهش ها و راهکارهای اصلاحی به مراکز تولید و نظارت کننده مواد غذایی جهت بهبود کیفیت تولیدات مواد غذایی
|