English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١٣ خرداد ١٤٠٢

برنامه ها و فهالیت ها


1) برگزاری کارگاه ها و سمینارها برای بهبود کیفیت تحقیقات مثل کارگاههای روش تحقیق، پروپوزال نویسی و مقاله نویسی
2) تشویق هیات علمی دانشگاه برای اجرا یا همکاری در طرح های تحقیقاتی مرتبط با ایمنی غذا و آشامیدنی ها
3) حمایت از محققان جوانی که تمایل به تحقیق در زمینه ی ایمنی غذاها و آشامیدنیها دارند
4) آموزش عمومی، برگزاری سخنرانی ها و همکاری با رسانه ها
5) تربیت دانشجویان دکتری تخصصی پژوهش محور
6) حمایت از پایان نامه های دانشجویان
7) تدوین اولویت های پژوهشی در زمینه ی ایمنی غذاها و آشامیدنی ها در استان آذربایجان غربی
8) طراحی و نشر مجلات تخصصی
9) آگاه نمودن جامعه از آخرین یافته های علمی
10) اجرای طرح های تحقیقاتی
11) ایده پردازی و اجرای آنها در تولید غذاها و نوشیدنیهای سالم
12) تحقیق در ایمنی افزودنی ها و مکمل هالی غذایی
13) ایده پردازی در مورد شیوه های کاهش سموم طبیعی در غذاها
14) برگزاری کارگاه برای بهبود کیفیت غذاها و آشامیدنی ها
15) تحقیق در مورد تقلبات غذایی
16) تحقیق و برگزاری کارگاه در مدیریت آلوده کننده های شیمیایی، بقایای دارویی، هورمونهای حیوانی و فلزات سنگین در غذاها
17) تحقیقات نانوتکنولوژی در مورد غذاها و آشامیدنیها