English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١٣ خرداد ١٤٠٢

اولویتهای پژوهشی:

 

عنوان

رتبه

بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی

1

ارزیابی آلاینده­های مواد غذایی و آشامیدنی (شامل فلزات سنگین و مایکوتوکسینها)

2

غني سازي مواد غذايي و نقش آن در  سلامت جامعه

3

تغذيه مناسب با توجه به فرهنگ بومي استان

4

تغذيه سالم و بهداشتي و ارائه الگوي مناسب در سطح خانوار و مدارس    

5

بررسی ارتباط کیفیت و ایمنی مواد غذایی و بروز بیماری های مختلف در جامعه

6

پيشگيري از سوء تغذيه و تامين ريزمغذيهاي مؤثر بر سلامت  آحاد مردم

7

بررسی وضعيت سلامت کودکان، نوجوانان و جوانان و سالمندان  

8

بررسی اثرات بیولوژیک و فارماکولوژیک گیاهان دارویی

9

استخراج، عصاره گيري و مطالعات فيتوشيمي بر روي گياهان دارویی مختلف با تأکيد بر گياهان بومي استان به جهت تحقیقات در حوزه تغذیه

10

دانلود فایل اولویت های پژوهشی

 

گرایش پژوهشی:

 

ردیف

لاین تحقیقاتی

1

کنترل و بهبود کیفی و ایمنی مواد غذایی

2

تغذیه سالم و بهداشتی در راستای بهبود سلامت افراد در جامعه

3

کاربرد گیاهان دارویی بومی ایران به عنوان مکمل غذایی و دارویی در بیماری ها

 

دانلود فایل گرایش پژوهشی