عنوان
|
رتبه
|
بررسی ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی
|
1
|
ارزیابی آلایندههای مواد غذایی و آشامیدنی (شامل فلزات سنگین و مایکوتوکسینها)
|
2
|
غني سازي مواد غذايي و نقش آن در سلامت جامعه
|
3
|
تغذيه مناسب با توجه به فرهنگ بومي استان
|
4
|
تغذيه سالم و بهداشتي و ارائه الگوي مناسب در سطح خانوار و مدارس
|
5
|
بررسی ارتباط کیفیت و ایمنی مواد غذایی و بروز بیماری های مختلف در جامعه
|
6
|
پيشگيري از سوء تغذيه و تامين ريزمغذيهاي مؤثر بر سلامت آحاد مردم
|
7
|
بررسی وضعيت سلامت کودکان، نوجوانان و جوانان و سالمندان
|
8
|
بررسی اثرات بیولوژیک و فارماکولوژیک گیاهان دارویی
|
9
|
استخراج، عصاره گيري و مطالعات فيتوشيمي بر روي گياهان دارویی مختلف با تأکيد بر گياهان بومي استان به جهت تحقیقات در حوزه تغذیه
|
10
|