English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١٣ خرداد ١٤٠٢

 

طرحهای تحقیقاتی خاتمه یافته مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی  تا نیمه اول سال 1395

ردیف

عنوان طرح

مجری طرح

نوع طرح / پایان نامه

سال تصویب

1

سنجش میزان متانول در عرقیات گیاهی تولید شده به روش سنتی و صنعتی در شهرستان ارومیه با استفاده از روش اسپکتروفتومتری

محمد دليرراد

طرح تحقیقاتی  

1389

2

بررسی میزان آمینهای بیوژنیک در پنیرهای سنتی عرضه شده در مراکز فروش استان

سيد مهدي رضوي روحاني

طرح تحقیقاتی 

1389

3

گردآوری اطلاعات و طراحي بانك اطلاعاتي سموم دفع آفات كشور برای تسهیل تشخیص و درمان مسمومیت‌های انسانی

محمد دليرراد

طرح تحقیقاتی 

1389

4

بررسي كيفيت کره هاي حيواني توليدشده به روش سنتي موجود در سطح عرضه استان آذربايجان غربي

خسرو قاسملوي تينچه

طرح تحقیقاتی 

1389

5

ارزیابی وضعیت تریس مينرالها در دختران دانش آموزان مدارس ارومیه

جعفر نوروززاده

طرح تحقیقاتی 

1389

6

ارزيابي ميزان بقاياي آنتي بيوتيک تتراسیکلين در گوشت و تخم مرغ هاي توزيع شده درشهرستان اروميه

سیامک عصري رضايي

طرح تحقیقاتی 

1390

7

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چند گونه گیاه دارویی علیه لیستریا مونوسیتوژنز (PTCC 1298) و اشریشیا کلی (E. coli O157:H7) در کالباس مرغ

محمود بهمنی

طرح تحقیقاتی 

1391

8

بررسی اثر ضد زالویی (َanti-parasite) و گندزدایی (disinfactant) عصاره های متانولی گردو، خرزهره و ترکیب نیکوتین بر لیمناتیس نیلوتیکا (Limnatis nilotica)

محمود بهمنی

طرح تحقیقاتی 

1391

9

مطالعه مقايسه‌اي روش‌هاي مختلف اندازه‌گيري فلزات سرب، كادميوم و آرسنيك در برنج‌

سامال يگانه زارع

طرح تحقیقاتی 

1391

10

بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک لاکتولوز، الیگوفروکتوز و اینولین بر روی زنده ماندن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم و شمارش آن ها در شیر وماست گاومیش پروبیوتیکی

ابراهیم بنی حبیب

طرح تحقیقاتی 

1391

11

بهینه سازی تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با جلبک اسپیرولینا

رسول زرين

طرح تحقیقاتی 

1391

12

اثر آب انار بر روی عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در افراد مبتلا به سندرم متابولیک

محمد علیزاده

پایان نامه 

1391

13

بررسی ترکیبات شیمیایی،خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد قارچی اسانس گیاه خوشاریزه (Echinophora Platyloba ) و کاربرد آن در خامه پاستوریزه بعنوان آنتی اکسیدان به تنهایی و همراه با لیکوپن

نيما  حسيني جزني

طرح تحقیقاتی 

1391

14

مطالعه جهش های ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز انسانی و فنوتایپ های هایپر فنیل آلانینمی با استفاده از پارامترهای ژنتیک انسانی و آنزیمی باکتریایی و ارتباط آن با رژیم غذایی

نيما  حسيني جزني

پایان نامه 

1392

15

بررسی اثر مکمل یاری نشاسته مقاوم بر وضعیت آنتی اکسیدانی و مقاومت به انسولین در بزرگسالان مبتلا به اضافه وزن و چاقی

محمد علیزاده

پایان نامه 

1392

16

بررسی اثر مصرف پودر دارچین بر وضعیت گلیسمیک، پروفایل لیپیدی سرم، SGOT، SGPT و ترکیب بدن در افراد مبتلا به دیابت نوع

سعید قوام زاده

پایان نامه 

1392

17

بررسی اثر مكمل اسيد لينولئيك كونژوگه بر تركيب بدن و گلوکز خون، انسولین و لپتین و الگوی لیپیدی سرم در افراد بزرگسال چاق

سعید قوام زاده

پایان نامه 

1392

18

بررسي اثر مصرف ماست غني شده با بذر کتان بر فاکتورهاي خطر بيماريهاي قلبي عروقي در بيماران ديابتي نوع

محمد علیزاده

پایان نامه 

1392

19

بررسی اثر مکمل خوراکی β-گلوکان بر شاخص های تن سنجی، اشتها، مقاومت انسولینی، وضعیت اکوژنیسیته و سطوح آنزیم های کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی تحت درمان با رژیم غذایی کم کالری و ویتامین

محمد علیزاده

پایان نامه 

1393

20

بررسی اثر مکمل یاری با گونه های لاکتوباسیلوس روی اندازه های تن سنجی، ترکیب بدن، اشتها و پروفایل لیپیدی سرم در بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاق

محمد علیزاده

پایان نامه 

1393

21

بررسی رابطه بین کیفیت غذایی و ویتامین D دریافتی با شاخص های قند خون در بیماران دیابتی نوع

رسول زرين

پایان نامه 

1393

22

بررسي اثر رژيم غذايي بدون گلوتن بر شاخص التهابي TNF-α و کمخوني فقر آهن در بيماري کوليت السراتيو

سعید قوام زاده

پایان نامه 

1393

23

بررسي تاثير پودر زنجبيل بر روي ميزان سرمي NF-B ، Ox-LDL ، پروفايل ليپيدي و علائم باليني در بيماران مبتلا به آرتريت روماتوئيد

رسول زرين

پایان نامه 

1393

24.      بررسى اثر مكمل خوراکی امگا٣ در شش ماهه نخست شيردهى مادران روى افسردگي پس از زايمان وهموسيستين سرمى  آنها و رشد وتکامل شیرخوارانشان، 95

25.     بررسي ارتباط الگوهاي غذايي غالب و پره اکلامپسي در زنان باردار، 96

26.    بررسی رابطه کیفیت و کمیت کربوهیدرات مصرفی با فشار خون ناشی از بارداری، الگوی لیپیدی، و نمایه دهای استرس اکسیداتیو در نیمه دوم بارداری، 96

27.    بررسی اثر دوزهای مکمل عصارۀ زیرۀ سبز ( (Cuminum Cyminum)  بر نمایه های گلیسمیک ، hsCRP ، TNF-α ، الگوی لیپیدی سرم و نمایه های تن سنجی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2، 1396

28.    بررسی اثررژیم غذایی کم کالري و مکمل یاري با اسیدهاي چرب امگا-3 (مکمل امگازون (بر سطوح سرمی آنزیم هاي آلانین آمینوترانسفراز، آسپارتات آمینوترانسفراز، الگوي لیپیدي و مقاومت انسولینی در بیماران دچاراضافه وزن و چاقی مبتلا به کبد چرب غیر الکلی، 15/8/96

29.    تاثیر مصرف ماست سین بیوتیک بر اکوژنیسیته و شاخص های عملکرد کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی، 12/4/97

30.    بررسی اثر رژیم غذایی غنی از غلات کامل و سبوس دار بر شدت علائم سندرم پیش از قاعدگی در پرستاران، 7/3/98

31.    بررسی تاثیر رژیم کم کالری بر وضعیت متابولیک در بیماران نرمال وزن و اضافه وزن مبتلا به دیابت نوع ۲:کارآزمایی بالینی تصادفی، 1396

32.    بررسی اثر خوراکیاری ویتامین D بر کنترل نمایه‌های گلیسمی، سطوح سرمی هورمون رشد، فاکتور رشد شبه انسولین-۱ و پروفایل لیپیدی، در بیماران مبتلا به دیابت بارداری، 1396          

33.   تأثیر مکملیاری پودر سیر بر ترکیب بدنی، اکوژنیسیته ی کبد، مقاومت انسولینی، آنزیم های کبدی، پروفایل لیپیدی و استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی، 1397

34.   بررسی مکمل اثر مکمل یاری با ویتامین D بر بیومارکرهای سرمی قلبی وعروقی شامل پروفایل لیپیدهایxLDL،ICAM۱ نمایه انبساط عروقی وابسته بر جریان ونمایه خطر فرامینگهام در افراد دیابتیک تیپ II دچار پر فشاری خون، 1397

35.   مقایسه تاثیر آموزش بهبود کیفیت غذایی و فعالیت فیزیکی با یا بدون مشاوره رفتاری بر شاخص توده بدنی، ترکیب بدن و پروفایل لیپیدی در زنان چاق و دارای اضافه وزن، 1398

36.   ارزیابی تاثیر  مصرف دمنوش برگ کاسنی بر استئاتوز، آنزیم‌های کبدی، سنجه¬های سندروم متابولیک، شاخصهای استرس اکسیداتیو، پروتئین واکنشگر C در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، 1398

37.  ارزیابی اثر رژیم غذایی غنی از میوه بر استئاتوزکبدی، آنزیم  های کبدی، مقاومت انسولینی، پروفایل لیپیدی و شاخصهای تن سنجی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی، 1401

38.   ارزیابی میزان باقیمانده برخی از سموم دفع آفات نباتی، فلزات سنگین کادمیم، سرب و نیترات در محصولات سیب زرد و انگور سفید باغات استان آذربایجان غربی در سال 98، 1401