English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١٣ خرداد ١٤٠٢


  چاپ        ارسال به دوست

دفاع از پروپوزال

عنوان: بررسی ارتباط وضعیت تغذیه ای روی، مس، آهن، اسیدفولیک، ویتامین B12 و ویتامین D با آستانه چشایی برای حس شوری و شیرینی دانشجویان و کارکنان سالم در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

دفاع از پایان نامه خانم ارغوان صبوری دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه به راهنمایی دکتر قوام زاده با عنوان "بررسی ارتباط وضعیت تغذیه ای روی، مس، آهن، اسیدفولیک، ویتامین B12 و ویتامین D با آستانه چشایی برای حس شوری و شیرینی دانشجویان و کارکنان سالم در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه"

 

 

 

  جلسه ی شورای پژوهشی مرکزتحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی این طرح روز شنبه 26 فروردین ساعت 8.5 صبح در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد. مطمئنیم که حضور عزیزان منجر به ارتقا سطح علمی طرح حاضر خواهد شد. در صورت عدم حضور ارسال کامنتهای عزیزان موجب امتنان خواهد بود.


١٣:١٧ - 1402/01/23    /    شماره : ٥١٩٧٥    /    تعداد نمایش : ١٩



خروج