English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١٣ خرداد ١٤٠٢


  چاپ        ارسال به دوست

دفاع از پروپوزال

عنوان: بررسی اثر شیره انگور تغلیظ شده در بهبود علائم اختلالات گوارشی، هورمون پاراتیروئید و سطح ویتامین د سرمی در بیماران مبتلا به عدم تحمل لاکتوز

 

دفاع از طرح تحقیقاتی دکتر دانغیان و دکتر سکویی با عنوان "بررسی اثر شیره انگور تغلیظ شده در بهبود علائم اختلالات گوارشی، هورمون پاراتیروئید و سطح ویتامین د سرمی  در بیماران مبتلا به عدم تحمل لاکتوز".

 

 جلسه ی شورای پژوهشی مرکزتحقیقات سلامت مواد غذایی برای بررسی این طرح روز چهارشنبه 5 بهمن ساعت 12  در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد. مطمئنیم که حضور عزیزان منجر به ارتقا سطح علمی طرح حاضر خواهد شد. در صورت عدم حضور ارسال کامنتهای عزیزان موجب امتنان خواهد بود.

 

 

 




٢٢:٠٢ - 1401/10/30    /    شماره : ٥٠٠١٥    /    تعداد نمایش : ٣٦



خروج