English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

 

 

1.       برگزاری کارگاه ها و سمینارهای متنوع در رابطه با ارتقاء کیفیت پروژهای تحقیقاتی ، از جمله برگزاری کارگاههای روش تحقیق، پروپوزال نویسی، مقاله نویسی.........

2.       تشویق و ترغیب اعضاء محترم هیات علمی برای مشارکت و هدایت پروژه های تحقیقاتی و تربیت محققین در علوم مربوط به سلامت مواد غذایی و آشامیدنی

3.       جذب، حمایت و پشتیبانی فنی و مالی از محققین جوان، کارشناسان شاغل در دانشگاه که علاقه مند به اجرای پروژه های تحقیقاتی در خصوص سلامت مواد غذایی و آشامیدنی هستند.

4.       اجرای برنامه های آموزشی همگانی، سخنرانی های عمومی، همکاری با رسانه های عمومی

5.       پشتیبانی و حمایت از دانشجویان دکترای پژوهشی شاغل به تحصیل در مرکز و ارائه مشاوره ها و راهکارهای تخصصی در مراحل مختلف تحصیل

6.       حمایت، کمک های فنی و تصویب طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های مختلف علوم پزشکی که علاقه مند به اجرای پروژه های تحقیقاتی در زمینه سلامت مواد غذایی و آشامیدنی می باشند.

7.       تنظیم ، تدوین و ابلاغ اولویت های پژوهشی استان در زمینه سلامت مواد غذایی و آشامیدنی

8.       برنامه ریزی در خصوص ایجاد نشریه علمی تخصصی سلامت مواد غذایی و آشامیدنی

9.       اطلاع رسانی دستاورد های علمی روا و پایا

10.   اجرای طرح های تحقیقاتی در زمینه تغذیه و سلامت مواد غذایی و آشامیدنی

11.   ارائه ایده و طرح در خصوص تولید و بازتولید مواد غذایی وآشامیدنی سالم

12.   اجرای طرح های تحقیقاتی در مورد نشان دادن اثرات مضره بعضی از افزودنی ها ومکمل های غذایی

13.   ارائه روش و ایده هایی در جهت کاهش مواد مضره طبیعی در غذاها

14.   ارائه کارگاه های آموزشی در جهت بهبود کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی

15.   ارائه طرح های تحقیقاتی در خصوص دستکاری و تقلبات انجام گرفته در تولید مواد غذایی

16.   ارائه کارگاه های آموزشی  و طرح های تحقیقاتی با موضوع مدیریت مخاطرات و آلاینده های شیمیایی، باقی مانده دارویی،هورمون های دامی و فلزات سنگین در مواد غذایی

17.   ارائه طرح های تحقیقاتی در مورد کاربرد فناوری نانو در ترکیبات دارویی ومواد غذایی و آلاینده های زیست محیطی